Zakelijk

Duurzame recycling, goede prijs

  • BETALING CONTANT OF VIA BANK

  • HULP BIJ UITLADEN

  • VLAK NAAST MILIEUSTRAAT

  • RUIME OPENINGSTIJDEN

Uw oude metaal is geld waard. Dat weet u als ondernemer maar al te goed. Maar u wilt wél graag zaken doen met een partner die u garandeert dat de recycling en de afhandeling op een nette, duurzame manier gebeurt. Herkenbaar? Maak dan kennis met P. Knobel & Zn. b.v. Metaalrecycling. 

Snelle administratieve afhandeling

Wanneer u uw oud ijzer bij ons brengt voor recycling, zorgen we ervoor dat alles snel en netjes wordt afgehandeld. We helpen u met uitladen of legen met onze kraan uw aanhangwagen voor u. Vervolgens krijgt u van ons een nota en betalen we u via een bankoverschrijving uit. Dat doen we tweemaal per week, dus u weet zeker dat u nooit lang op uw geld hoeft te wachten. 

Zelf uw oud ijzer brengen

Wilt u zelf uw oud ijzer komen brengen op het moment dat het u uitkomt? Rijd dan naar onze weegbrug aan de Vaartkant 1A in Roosendaal. Onze medewerkers helpen u bij het uitladen van uw oud ijzer. Wanneer u het zelf al heeft uitgesplitst, maakt dat de afhandeling sneller én gemakkelijker. 

Containers voor oud ijzer op uw bedrijf

Heeft uw bedrijf veel recyclebaar metaal? Dan kan P. Knobel & Zn. b.v. Metaalrecycling u volledig ontzorgen. We plaatsen een container op uw bedrijf en één telefoontje is genoeg om een containerwissel te regelen. Zo hoeft u uw kostbare tijd niet te besteden aan het zelf afvoeren van uw recyclebare metalen: laat dat maar aan ons over!

Gegevensdragers vernietigen

Uw oude harde schijven en computers bevatten waardevolle edelmetalen, die gerecycled kunnen worden. Maar daarnaast bevatten ze óók uw privacygevoelige bedrijfsgegevens, die niet zomaar op straat mogen belanden. P. Knobel & Zn. b.v. Metaalrecycling is gecertificeerd voor het vernietigen van gegevensdragers, zoals harde schijven. Wanneer u deze bij ons aanlevert, zorgen wij ervoor dat de gegevens zorgvuldig worden vernietigd zodat u voldoet aan de privacywetgeving. 

Het oud ijzer van uw zaak

Duurzaam gerecycled

Breng uw ijzer naar ons toe of maak een afspraak voor ophalen.