Bijna 100 jaar ervaring

In metaalrecycling

  • BETALING CONTANT OF VIA BANK

  • HULP BIJ UITLADEN

  • VLAK NAAST MILIEUSTRAAT

  • RUIME OPENINGSTIJDEN

Al drie generaties lang verstaat de familie Knobel de kunst van het metaalvergaren, grijpen, slopen, knippen en sorteren. Van een eenmanszaak met alleen een transportfiets groeide het bedrijf sinds 1926 uit naar een professionele en duurzame onderneming met een uitgebreid wagenpark, drie containersystemen, supersnelle machines en schrootscharen met een enorme capaciteit.
 

Efficiënt sorteren

Met moderne overslagkranen kunnen wij in een zeer hoog tempo grote hoeveelheden schroot verzetten. Ons team van medewerkers is een geoliede machine. Met grote nauwkeurigheid worden lood, zink, koper, aluminium, rvs en andere materialen uitgesorteerd in verschillende kwaliteiten. Daardoor kan al dit materiaal gerecycled worden. 
 

Spaarzaam en duurzaam

Spaarzaamheid voor zowel milieu als portemonnee is de verschillende generaties binnen het bedrijf met de paplepel ingegeven. Er wordt efficiënt gewerkt met de meest geavanceerde technologie op gebied van metaalrecycling. Dit alles zonder het landschap aan te tasten met grote hopen ontsierend materiaal. Zo laten wij zien dat economisch recyclen op een ecologische wijze zeer goed haalbaar is.

MRF-Keurmerk

P. Knobel & Zn. b.v. Metaalrecycling is sinds 2007 in het bezit van het MRF-Keurmerk. Het MRF-Keurmerk is een garantie voor professionaliteit en kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat wij ons aan de wettelijke eisen houden, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden.

Perfect bereikbaar

U vindt ons pal naast het Grondstoffencentrum van SAVER in Roosendaal, aan de Vaartkant 1A. Op weg naar de milieustraat met uw oude apparatuur of ijzer? Kom eerst eens langs bij ons en ontdek dat uw afval geld op kan leveren!

Heeft u een vraag?